Om Os

 

Vi er et lille dansk ejet firma, som har hovedsæde i Taastrup. Vi har eneretten og distributørrettighederne i Skandinavien af denne unikke naturlige “Lusehår produkter (hårelastikker,hårspænde,brystifter)“. Ideen med at sælge denne lusespænde startede med vores lille datter. Hun fik som mange jævnaldrende børn lus i hovedbunden, som vi måtte bekæmpe meget med for at fjerne. Det lykkes at få fjernet lusene med de nødvendige produkter, men som alle er klar over koster en del.

På trods for at behandlingen gik godt blev hun igen smittet. Efter nøje og længere undersøgelser, fandt vi frem til et nyt produkt der hedder ‘Naturlig lusespænd`, som er et produkt fremvundet af en unik urteropløsning der reducere og forebygger lus. Produktet er CE godkendt af Organisium Labaritium som ligger i USA og i Tyrkiet. Produktet  er også godkendt af vores virksomhed i Miljøstyrelsen som opfylder Europa-Parlamentets og Rådets EF forordning (EU ) nr.2016/678 af 29. april 2016 og (EU) nr. 528/2012. Produktet bliver solgt i 35 lande via apoteker, sundheds klinikker, frisør, samt en masse andre butikker inden for helse og  personlige pleje.

Vi har brugt produktet på vores datter og hun har siden brugen af lusespænder ikke blevet smittet.

Derfor er vores mål og hjælpe andre forældre og gøre deres hverdage nemmere.

Alle forældre kender frustrationen over lus, der finder vej til deres børns hovedbund og hår. Tid er en mangelvare i de fleste børnefamilier. Og lus er en ægte tidsrøver. Samtidig koster det mange penge at behandle lus.

Den gode nyhed er nu at lus kan holdes på afstand!

Men vores nye lusespænde kan du holde lusene væk fra dine børn.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os. Vi vil gerne svare på dine spørgsmål.