Fordi vores børn fortjener en bedre fremtid

 _______________________________________________________________

I dag bliver der solgt mere end 500.000 Stoplus-produkter i over 20 forskellige lande om året.

Vi har taget et allerede fungerende produkt, udviklet og tilpasset det til forbrugerne i Danmark, og er nu klar til at præsentere det naturlige alternativ til luseforebyggelse. 

 

Ønsker du også en kemikaliefri livstil?

Vores Stoplus scrunchies bliver produceret uden nogen form for kemikalier - hvad betyder det for dig? 

Flere og flere forbrugere efterspørger i dag ærlige og rene produkter. Fx vil vi have fødevarer med en ingrediensliste, der ikke er domineret af E-numre og komplicerede kemiske navne eller produkter, der ikke bærer præg af, at producenten forsøger at løbe om hjørner med os. Gennemsigtighed påskønnes i højere og højere grad. Hos stoplus bruger vi ingen kemikalier i produktionen af vores hårelastikker og alle vores produkter syes (modsat 99% af producenterne) i hånden af lokale kvinder. 

Med naturen som partner

Vores Stoplus-produkter er ikke resultatet af flere års forskning og anvendelsen af lavendelblomsten som en lægeurt til forebyggelse af lusesmitte er heller ikke vores opfindelse. Op igennem historien har vi brugt naturens kræfter til at forebygge mod forskellige smitteplager. Vi har taget oldtidens metodikker og løsninger og placeret dem i vores produkter og skabt "det naturlige alternativ" i kampen mod lus.

Høje krav til leverandører og samarbejdspartnere

Hos Stoplus stiller vi enorm høje krav til vores leverandør, som vi besøger flere gange årligt. Vi er med over hver enkel proces og vi stiller både krav om bæredygtig produktion ligesom vi sikrer, at indkøb af både stof og tørrede lavendelblomster sker hos leverandører, som vi kan stå inde for og deler samme værdier, etik og morale med. For os starter bæredygtigheden først i forsyningskæden.